CERDANYOLA DEL VALLÈS   

 


   CERDANYOLA DEL VALLÈS FUTBOL CLUB
 


 

La fusió dels cinc clubs existents a  la ciutat ha culminat amb un nou  equip ple de espectativas i d'il·lusions:
El Cerdanyola del Vallès Futbol Club.

Des de feia temps s'esperava una decisió d'una certa embergadura que unís esforços doncs tants clubs en una mateixa ciutat només feia que afeblir-se els club i disseminar els aficionats segons en quin barri visqués. Aquesta unificació ha possibilitat un important i esperançador futur.

El Cerdanyola del Vallès Futbol Club neix de la fusió dels clubs: Centre d'Esports Cerdanyola, Unió Esportiva Fontetas, Club Esportiu Baroja, Escola Club de Futbol Cerdanyolense-Montflorit i Club d'Escola de Futbol Unió esportiva Cerdanyola.

Els equips base jugaran des de la temporada 2007-2008 en aquest camp de la Bòbila. Des d'aquesta temporada s'ha apostat per un equip B format exclusivament per jugadors de la ciutat. Tindrà doncs  dos equips amateurs ja que ha decidit de prescindir del conjunt de Tercera  Territorial per apostar per un filial format íntegrament per jugadors de Cerdanyola, ja que una de les prioritats és educar de manera futbolística a la pedrera de l'entitat.
Durant la temporada 2013-2014 el Cerdanyola FC juga en la categoria de Tercera Divisió Grup 5.


 


  


Nou Camp de Les Fontetes seu del Cerdanyola FC. inaugurat el  22 de març de 2015.Camp de la BóvilaAntic camp de Santa Anna. Derruit