CASTELL DE RIUDABELLA
(Conca de Barberà)
 

 
 

 


Prèviament granja-castell, durant el segle XV, l'abat Delgado, últim abat constructor de Poblet; va començar a construir una una casa de repòs per monjos vells i les finestres amb seients a l'menjador. Se li deu també, la capella en la qual campeja el seu escut. Va ser però abandonat l'obra aprofitant que s'ha construït per fer granja i cellers on guardaven els monjos el vi, el gra i el safrà.

Aquest castell ofereix la possibilitat de viure uns dies en ell. Han habilitat unes dependències del castell com allotjament: "Residència Casa de Pagès" en les quals es disposa de sala d'estar - menjador, bany i tres habitacions dobles. A més piscina i jardins. Així mateix ofereixen la possibilitat de consumir productes del propi hort inclòs vins i caves.

Telèfon: 977 87 80 40  


Situació :
Al terme municipal de Vimbodí (Conca de Barberà) 

Estat : Antiga edificació granja-castell. Unes reformes durant el segle XIX li varen donar una apariència de castell neomedieval. Actualment és una casa de turisme rural i també on es poden celebrar esdeveniments. De propietat privada. Còmode aparcament abans d’entrar als terrenys del castell.

Accés : Visitat el 1/4/2010 :  Accessible des de Vimbodí o des de L’Espluga de Francolí.

Situació: N 41,37259 / E 1,04171       Altitud: 564 m.

 Altres :  Una pàgina de referència : http://www.riudabella.com/