TORRE DELS MOROS
(Baix Ebre)
 


Vista de l'edificació
 

 

 


Segons la Web de l'Ajuntament de El Perelló, la TORRE DELS MOROS es una "Torre de vigilia de l'època visigòtica, ubicada a dalt d'un turó, perqué permetia divisar les incursions que podien produir-se per mar.
La Torre té una forma quadrada amb dues plantes. Actualment el segon pis està enderrocat."

Situació : En un turó, a sobre de la població del Perelló – Baix Ebre ( Tarragona)

Accés : Visitada el 29/02/2008. Circulant per la carretera N-340, procedents de Tarragona, i en sentit Amposta, deixant a la nostra dreta les primeres cases de la població del Perelló, trobem una altre desviació per entrar-hi, (On a sobre hi ha un pont - N 40º52'03" / E 0º43'07"), per on abandonarem la N-340. Passarem pel pont i a l'altre banda, anirem en direcció zona costanera – platges. De seguida continuarem per una carretera sense asfaltar, que arrenca en un trencall a ma esquerra, anunciat per un cartell que indica per anar al camp de tir.

En un recorregut de 1700 metres arribarem als peus mateix de la torre, (que comparteix el turó, una mica més lluny, amb unes antenes de mides respectables, situades al cim de la mateixa muntanya), que ja ha estat visible durant bona part del recorregut.

Situació de l'edificació: N 40º52'18" / E 0º43'32". Altitud aprox. 200 m.

Estat : Malmesa. Lliurament accessible. Còmode aparcament als voltants. Bones vistes.